Irini Qirjako Te Rriti Mamaja

Irini Qirjako Te Rriti Mamaja Free Listening

Irini Qirjako - Te rriti mamaja (Official Video)

Irini Qirjako - Te rriti mamaja (Official Video)

3:20

Irini Qirjako - Nuse moj Sorkadhe (Official Video 4K)

Irini Qirjako - Nuse moj Sorkadhe (Official Video 4K)

4:18

Irini Qirjako - Te rriti mamaja moj (Official Song)

Irini Qirjako - Te rriti mamaja moj (Official Song)

3:17

Irini Qirjako - Te uron babai dhe nena

Irini Qirjako - Te uron babai dhe nena

3:52

Irini Qirjako - Cu mbush mali plot me rrush

Irini Qirjako - Cu mbush mali plot me rrush

4:12

Irini Qirjako - Dy lule te bardha

Irini Qirjako - Dy lule te bardha

3:46

Irini Qirjako ft. Selim Paja - Dhenderr te ben motra (Official Video HD)

Irini Qirjako ft. Selim Paja - Dhenderr te ben motra (Official Video HD)

4:46

Irini Qirjako - Potpuri

Irini Qirjako - Potpuri

4:04

Irini Qirjako - Kenga e nenes

Irini Qirjako - Kenga e nenes

4:48

Irini Qirjako - Te rrapi ne Mashkullore

Irini Qirjako - Te rrapi ne Mashkullore

3:28

Irini Qirjako - Sorke Moj (Official Video)

Irini Qirjako - Sorke Moj (Official Video)

4:32

Irini Qirjako & Enkelejda Arifi - Nusja jone cameri

Irini Qirjako & Enkelejda Arifi - Nusja jone cameri

4:33

Të riti nëneja të bëri manare (Dasmat e Jugut)

Të riti nëneja të bëri manare (Dasmat e Jugut)

3:26

Thoma Zarka   Te rriti mamaja

Thoma Zarka Te rriti mamaja

3:05